Borrelpakket

  • Een borrel staat voor een glaasje met sterke drank.
  • Een borrel voor de maaltijd is een aperitief.
  • Een borrel staat ook voor een informele, sociale bijeenkomst van een bepaald gezelschap.
  • Een borrel dient ook zeer vaak als afsluiting van een activiteit of een bijeenkomst.

Door de verschillende betekenissen van een borrel is de borrel wel heel vaak goed op zijn plaats en toepasbaar. Wat dacht je van een eigen flesje sterke drank tijdens de borrel? Jouw eigen borrel tijdens de borrel. Je eigen borrel voorzien van een fullcolour etiket tijdens de kerstborrel, de vrijdagmiddagborrel als bedrijfsborrel, de nieuwjaarsborrel, de afstudeerborrel of de babyborrel. Tegenwoordig worden er ook social media borrels georganiseerd. Ooit deelgenomen aan een Twitterborrel? Allemaal gelegenheden die geschikt zijn voor een borrelpakket. Ontdek de mogelijkheden op Drankpakketten.nl.

Geef een drankbedankje

Voor zowel de zakelijke - als voor de particuliere markt zijn kleine flesjes sterke drank met het fullcolour eigen etiket een grote meerwaarde. Als drankbedankjes op een beurs voor de bezoekers aan bijvoorbeeld een beursstand. Als de drankbedankjes voor alle gasten aanwezig op een bruiloft. Een drankbedankje met een eigen fullcolour etiket waarmee je de gast of klant kunt laten blijken zijn aanwezigheid op prijs te stellen. Benieuwd hoe je deze borreldrankjes kunt bestellen?

Laat je reclame borrel over de tong gaan!

Kent je die flesjes ook? Die kleine mini flesjes (zwak)alcoholhoudende drank tot 15% alcohol, zoals kleine flesjes 20ml afgevuld met een mixdrankje van 10% alcohol en red bull, of een smaakversterkend drankje met 8% alcohol of een likorette van 14% alcohol? Drankjes met kleurstoffen of met smaakversterkers. Allemaal ideaal om uit te rusten met een fullcolour etiket die het mogelijk maken om jouw reclame in de vorm van een alcoholische versnapering over te brengen. Met volop online keuze kun je dit geheel naar eigen wens inrichten en samenstellen. Vrijwel iedere borrel is te voorzien van een identieke of persoonlijke reclameboodschap.