Bierpakket

Opzoek naar een bierpakket boordevol heerlijke biersoorten? Dan ben je bij Drankpakketten.nl aan het goede adres! De meest originele pakketten met de lekkerste bieren staan hier op een presenteerblaadje. Speciaal voor jou selecteren wij pakketten voor o.a. pils genieters, bruinliefhebbers, speciaal fanaten en trappisten fans. Ook kun je bij ons kiezen uit een bierpakket geheel gericht op een streek of het seizoen. Zo ben je verzekerd van een uniek bierpakket die gegarandeerd in de smaak gaat vallen, proost!

Bier voor iedereen!

Het grote voordeel van online je pakket bestellen is natuurlijk dat je gigantisch veel bierpakketten in één overzicht kunt bekijken en zoeken. Daarnaast is een pakket online een stuk goedkoper dan in een fysieke winkel of bij de slijterij. Een bierpakket duur? Dat hoeft helemaal niet zo te zijn, wij bieden pakketten voor ieder budget. Vaak is het gebaar van een biergeschenk al voldoende om blijk van waardering mee te geven. Benieuwd naar bierpakketten? Je komt hier alles te weten op het gebied van deze pakketen. Je kunt er vandaag de dag ook voor kiezen om een bierpakket geheel naar eigen wens samen te stellen.

Bier in verschillende culturen

Als het over bier gaat, dan gaat het over een alcoholische drank. Ieder land in Europa heeft zo zijn eigen biersoorten. Er zijn in de loop van de jaren ook diverse bierculturen ontstaan:

 • Belgische biercultuur
  Deze biersoorten zijn erg beroemd. Er is een grote variatie aanwezig en veel mensen vinden het heerlijk om Belgisch bier te drinken. In België worden ook kruiden aan het bier toegevoegd en dat zorgt er voor dat het bier nog meer specialiteiten krijgt.
 • Duits biercultuur
  Duitsland staat bekend als bierland.
 • Engelse biercultuur
  De Engelsen drinken graag, zo ook bier. De Engelse bieren worden vaak lauw gedronken en hebben maar weinig schuim;
 • Tsjechische biercultuur
  Een Tsjech drinkt gemiddeld 160 liter bier per jaar. Dit betekent dat zij goede drinkers zijn als het gaat over bier.

Tot welke biercultuur reken jij jezelf?!